Uw browser is verouderd. Met deze browser is het mogelijk dat de website (gedeeltelijk) niet goed werkt of wordt weergegeven. Voor een optimale beleving kunt u deze website het beste bekijken in Google Chrome of Firefox

FAQ & Contact

Veel gestelde vragen:       

ALGEMEEN

Wat kost ZekerBewegen?
De cursus ZekerBewegen kost €60,-. Hiervoor krijgt u zes weken lang een gezamenlijke training begeleid door een ervaren instructeur. Een les duurt ongeveer 1,5 uur. Natuurlijk bent u niet de hele tijd actief, de instructeur vertelt u ook over allerlei varianten van  (preventie) oefeningen die u bijvoorbeeld thuis kunt uitvoeren. En na afloop is er bij de koffie gelegenheid om nog even na te praten en ervaringen uit te wisselen.

Wat is de link met de Judo Bond Nederland?
In de cursus ZekerBewegen zijn elementen vanuit de judosport verwerkt zoals het rollen, de valtechnieken, het opstaan. Voor activiteiten die onder auspiciën van de Judo Bond Nederland worden georganiseerd geldt dat de deelnemers secundair verzekerd zijn tijdens de trainingen.

Wat voor soort kleding moet ik aan?

Wij raden u aan om makkelijk zittende kleding en schoenen aan te trekken tijdens de cursus. Dit hoeft niet persé sportkleding te zijn.

INSCHRIJVEN

Hoe weet ik of het inschrijven voor ZekerBewegen gelukt is? 
Als uw inschrijving geregistreerd is, ontvangt u hiervan een bevestigingsmail.

Ik heb me ingeschreven maar geen bevestiging ontvangen.    
U wilt natuurlijk wel zeker weten dat u mee kunt doen! Kijk eerst even in de map "Ongewenste Berichten" van uw mailbox, het kan zijn dat de bevestiging daarin is terecht gekomen. Is het bericht daar ook niet? Neem dan even contact op met de Judo Bond Nederland. Dat kan per telefoon op: 030-7073600 of stuur een mail naar zekerbewegen@jbn.nl. Vermeld daarbij even uw achternaam, mailadres en geboortedatum.

Ik heb me ingeschreven. Waar en hoe laat word ik verwacht voor de training?
Alle trainingen starten in een van te voren vastgestelde week, maar sommige locaties hebben een afwijkende startdatum of begintijd. Kijk altijd even in de bevestigingsmail of klik hier op de locatie-informatie. In de bevestigingsmail vindt u het adres van uw trainingslocatie.

Tot wanneer kan ik me inschrijven voor ZekerBewegen?           
U kunt inschrijven tot een week vóór aanvang van de eerste cursusdag. Voor inschrijvingen na dat moment vragen wij u met ons contact op te nemen zodat we kunnen bespreken of deelname nog mogelijk is. Wij zijn te bereiken via 030-7073600.

De locatie waar ik mee wil doen staat niet op het inschrijfformulier, wat nu? 
Het kan zijn dat er op dat moment geen cursus op de plaats van uw voorkeur wordt gegeven of dat er zoveel deelnemers zijn dat die locatie al vol zit. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 030-7073600.

BETALING

Hoe betaal ik voor Zeker-Bewegen?     
Het inschrijfgeld betaalt u snel en gemakkelijk via IDEAL, direct bij uw inschrijving.

Kan ik ook op een andere manier betalen dan met IDEAL?
Dat gaat niet. Als u het inschrijfformulier invult wordt u daar doorgelinkt naar de betaling via IDEAL. Als u niet beschikt over internetbankieren probeer dan iemand uit uw omgeving te vragen of die voor u een IDEAL betaling kan doen. Lukt dat ook niet neem dan contact op Judo Bond Nederland via 030-7073600. 

Vorig jaar heb ik meegedaan aan ZekerBewegenIk vond het zo leuk, dat ik dit jaar weer wil meedoen! Kan dat?
Natuurlijk kan dat. Iedereen is welkom, ook als je al eerder de cursus ZekerBewegen hebt gevolgd.

ANNULEREN

Ik heb me ingeschreven voor ZekerBewegen maar wil/kan/ga niet meer meedoen. Kan ik annuleren?            
Als u zich inschrijft voor ZekerBewegen gaan we er van uit dat u ook komt; annuleren is dus in principe niet mogelijk.

U wilt annuleren:
Als u om medische reden niet mee kunt doen aan de trainingen, stuur dan uiterlijk 2 weken voor de start van de cursus een e-mail naar zekerbewegen@jbn.nl. Dan kunt u kiezen voor:
1. doorschuiven van de deelname naar een volgende ZekerBewegen training in uw buurt.
2. restitutie. Bij restitutie houden we altijd € 25,- inschrijfkosten in en het bedrag dat we terugstorten is dus € 35,-.
Om andere dan medische redenen krijgt u geen geld retour; restitutie of doorschuiven naar de volgende ZekerBewegen training is dan ook niet mogelijk. 

LOCATIE WIJZIGEN

Ik wil iets veranderen aan mijn inschrijving voor ZekerBewegen. (Hoe) is dat mogelijk?        
U kunt uw inschrijving aanpassen, bijvoorbeeld de trainingslocatie, door contact op te nemen met de Judo Bond Nederland via zekerbewegen@jbn.nl.

TRAININGEN

Hoe moet ik me afmelden voor een training als ik verhinderd ben?    
Het beste kun je een mailtje sturen naar de trainer van je locatie. De contactgegevens vindt u in de bevestigingsmail van je aanmelding.

Bedenktijd
Deelname aan ZekerBewegen gaat in op het moment van inschrijven en betalen; er is geen sprake van een bedenktijd en geen recht op restitutie.

Eigendom           
De ZekerBewegen cursus en de naam ZekerBewegen zijn eigendom van de Judo Bond Nederland. Het is niet toegestaan om de naam en/of de inhoud van de cursus/website te gebruiken zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de Judo Bond Nederland.

Locatie vervallen            
Bij minder dan 5 deelnemers op een locatie, zullen we de locatie te annuleren. In dit geval bent u welkom bij de dichtstbijzijnde locatie en wordt uw inschrijving overgeboekt. Hiervan ontvangt u uiteraard een bericht.

Persoonsgebonden       
De inschrijving voor de cursus ZekerBewegen is persoonsgebonden en in principe niet overdraagbaar aan derden.